Het is inmiddels traditie dat wij elk jaar onze bezorgers en aanhang een barbecue aanbieden. Dit jaar echter was de aanleiding een bijzondere gebeurtenis omdat wij, Chris en Nies Westerborg op 9 april namelijk 45 jaar getrouwd waren. En omdat wij beiden in april en mei tevens de leeftijd van 70 jaar hebben bereikt maakte het nog extra bijzonder. We hebben de bezorgers daarom reeds in april een uitnodiging gestuurd om op 23 juni 2018 samen met ons dit heugelijke feit te vieren.

Bij deze ene barbecue is het echter niet gebleven want mijn vrouw en ik zijn beide actief als vrijwilliger bij meerdere verenigingen en instanties. Daarom hebben wij voor alle vrienden en bekenden in de maand juni 6 barbecues georganiseerd verdeeld over 3 zaterdagen en 3 zondagen. Alle deze barbecues zijn door iedereen zeer gewaardeerd het was erg gezellig en de weergoden waren ons alle keren goed gezind.

Zo’n 100 personen hebben gehoor gegeven aan onze uitnodiging, de bezorgers met partner en kinderen samen 28 personen was de grootste groep. We waren erg verrast dat ook Rayonmanager Marc Grijpstra en echtgenote gebruik hebben gemaakt van de uitnodiging. Op bijgaande foto’s een sfeerimpressie .