Zaterdag 23 juni jl. hebben wij op depot een barbecue georganiseerd. Sinds het aantreden als depothouder begin dit jaar, was het mijn bedoeling, om iets te organiseren voor ons team in het depot aan de Groenwegenstraat te Hoogeveen. Het idee was om te laten zien, dat we niet alleen kranten bezorgen, maar dat verbondenheid ook belangrijk is.
We zien elkaar immers zes dagen per week, dan is het ook leuk om elkaar beter te leren kennen. Mede met financiële steun van NDC en support van onze Rayon manager heb ik dit kunnen organiseren. Het depot kent 22 wijken en de aanwezigheid van 18 personen was dan ook boven de verwachting. Met drie barbecues, hebben we toch aangenaam kunnen eten en de sfeer was behaaglijk.
Een van de bezorgers heeft zelfs ‘geheel op eigen initiatief’ o.a. salade gemaakt. We hebben met statafels een gezellige entourage gecreëerd.

De aanwezigheid bestond uit een diversiteit in de leeftijd van 17 jaar t/m 70 jaar. Van de drie uur durende barbecue, heeft iedereen uitstekend genoten. De conclusie is dan ook: dat de barbecue is geslaagd en uiteraard voor herhaling vatbaar is.