Na jarenlange trouwe en goede bezorging hebben de heer en mevrouw Van der Wal uit Makkinga besloten te stoppen met het bezorgen van de kranten.
De reden is begrijpelijk; al 8 jaar lang hebben ze het plan om hun woonplaats te verlaten en een avontuurlijk leven te gaan leiden in hun camper en daarmee heel Europa door te reizen. Het huis is verkocht, persoonlijke dingen opgeslagen en de rest ingepakt.
Deze grote Hymer is al wat jaartjes oud, maar voorzien van alle gemakken. Hij biedt genoeg ruimte voor hen beide en ook nog voor de beide honden die hen vergezellen op hun avontuur. Onlangs hebben ze al een “testrit” gemaakt van enkele weken en op een reparatie van de radiateur (die sowieso al aan vervanging toe was) na, is alles zeer goed bevallen en verlopen. Nu zijn ze tijdelijk even een paar weken terug in Makkinga om een vriendin bij te staan tijdens een operatie.
Na jaren plannen gaat het dan over een paar weken echt van start. Via Duitsland naar Polen en dan via de Oostzeekust weer wat terug richting Nederland om later af te zakken naar Frankrijk en Spanje.
Wij wensen jullie alle geluk en mooie ervaringen toe: goede reis!